onsdag 27 augusti 2014

Kurs i Göteborg

Efter lunch idag åkte kollegan och jag till Göteborg för genomgång den nya FK reglementet. På tåget var även min förra kollega som skulle ner till Göteborg för arbetet. Vi ska ju träffas imorgon. Men restiden gick fort både ner och hem då vi även hade samma tåg hem. Mycket prat och skratt.
Nuvarande kollegan och jag var sp hungriga men han med att äta på Jensens boefhus. Vi var båda så hungriga och en smaskig cheesecake fick slank ner också. 
Väldigt mätta gick vi sedan bort till Järntorget och folkets hus där genomgången hölls.
 I Göteborg var det varmt och sommrigt.
Att komma till Göteborg känns som att komma hem litegrann. Läste här nere under 5 år. Vad att säga om nya taxan? Ja, det blir dyrare för patienterna men även en del bra saker med såklart. Toppen få hjälp att tolka nya regler och genomgång nya åtgärdsnummer samt veta vilka som är kvar men fått nya åtgärdsnummer. 1:a september börjar det att gälla. Maken åkte även hastigt och lustigt till Turin i Italien. Är första reserv i tävlingen. Stackaren han är framme 01.00 inatt och måste vara på plats 6.30 och vara med hela dagen till sista start om det blir någon som drar sug ur. En chansning som jag hoppas att han får spela när han utsätter sig för detta. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar