fredag 6 februari 2015

Lite mänsklig omvårdnad

Startade morgonen med lite tutteplattografi.
Ja mammografi då. När man ser hur platta de går att klämma ut, så funderar man på om man inte behöver rulla brösten och lägga ner dem i BH:n a'la blöta lovikavantar med en näve grus i? Nåja det behövs inte som tur är då det finns något inbyggt minne i dem än. Nu bara vänta 2-3v på svar.
Sedan fick sonen och maken utmärkt omvårdnad av den fantastiskt duktiga och söta Dr. på ÖNH. Sonen envisas med sina näsblödningar men hade det "goda"( not) omdömmet neka åtgärd idag med etsning. Grr, nåja tur denna goda dr finns. Sedan fick maken lite tillsyn för sin envisa nästäppa. Tanke lyftes att det kan finnas ett allergiskt inslag mot vår älskade KF( nej då, KF blir kvar då får maken äta allergimedicin i så fall) puss och tack söta snälla doktorn för att du finns och alltid är så hjälpsam.
I övrigt fantastisk väder idag. Efter sjukhus bestyr åkte vi en sväng upp på arbetet och ordnade med lite administrativa saker.
Härligt att huset hamnar i solläge igen. Längar efter få sitta på farstukvisten och sola igen.
Ja efter arbetet åkte vi ut till Eggby och Cantonis köttbutik då vi skall ha gäster imorgon hemma.
Inte bara fint gårdskött utan även kläder och fina väskor finns. Så det följde med hem en ny svart klänning från italienska Met( älskar deras jeans) italien kan sina saker. Klänningen kommer passa fint till de italienska vinerna imorgon och klarar nog en gnutta fransk champagne med ;)
Nu ett glas svalkande chardonnay och sedan blir det nog tärningsspel 10 000 med( än så länge) grannarna. Tyvärr flyttar de härifrån till sommaren men kommer bo kvar i samma stad så vi kan fortsätta umgås. Nu stundar det lov och maken och sonen åker nog till Sälen med vänner och deras barn. Själv blir jag kvar och arbetar då denna kropp Inte lämpar sig för kyla utan göres sig bäst rättvisa på en solig beach med en paraplydrink. Go'kväll

2 kommentarer:

  1. Tack själva söta ni!! Hoppas bopparna återfår sin fina form och att ni slipper blodbad framöver! Annars vet ni var jag finns:) Ha en trevlig helg!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack själv söta du. Ja gör de inte det så får jag vill köpa nya i plast ;), ha en skön helg ni med. Kram

    SvaraRadera