onsdag 27 november 2013

Blåsig Onsdag

Idag på morgonen efter sonen gått till skolan gick maken och jag raskt i en timme. Jag för lindra värken i nacken som varit lite mer besvärlig nu en tid, promenaderna lindrar lite. Maken gick för att det ingår i hans fysplan från när vi var i  Enköping för snart en vecka sedan. Han ska gå 6 d i veckan, träna ett fys program hemma varje dag och på det 3 d gym och hans vanliga golfträning. Inget sött. Lördagar har han vilodag med lördagsgodis.
Vi gick förbi återvinningsstationen och varför kan folk inte lära sig att inte dumpa all sin j-la skit på återvinningen. Varför lägga det där? Idioter.
Nåja, stor vädring av textilier hsr pågått och låg kvar på golvet. Hittade grannhunden så gott sovandes i högen.
Tryggare kan ingen vara men lite smutsig efter promenaden på magen.
Sen tog jag med broderns och svägerskans söta lilla 3 åring till sin ridskola. Hon är fantastiskt hästintresserad och helt orädd. Idag travade de över cavalletibommar och då säger ridläraren " kolla faster, Elli somnar" haha och det på hästryggen, så jag fick pigga upp den lilla med att prata med henne medan hon red. Det är fasters lilltjeja det. Efteråt var det teoripass i sadelkammaren och de fick lära sig hur man kliver upp i sadeln och kliver av, inte så lätt veta vilken fot som skall in i stigbygeln men barnen lärde sig snabbt och är ju ett tag dit innan de klarar göra detta själv då de bara är typ 1 1/2 äpple höga än så länge. Go' kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar