tisdag 6 december 2016

Tomten kom tidigt

Maken kom hem inatt 02.30. Det var en jobbig och lång hemresa med migrän när han landade i Göreborg och han  fick spy på flygplatsparkeringen väl i Sverige. Som tur var hämtade svärfar honom inatt så han slapp köra bil hem.
Fina maken köpte mig en julklapp, ett par R. W Williams kängor i den modell jag ville ha, Craftsman m lädersula. De görs i Australien och halva priset mot hemma. Blev jätteglad över denna tidiga present. Vi byter egentligen inte julklappar men låt gå för denna gång då ;) sen kom mitt tradera fynd från Charles Jourdan idag med. Hängsmycke iform av ett par, de går att separera på, likaväl som de kan omfamna varandra.
Sonen var helt slut efter sitt nationella matteprov idag. Lade sig och sov i en timme väl hemma. Det var svårt och jobbigt. Nu har han ett muntligt matte nationellt prov kvar. Måtte han fixa det, han har slitit så hårt. Vår KF frös idag. När maken svängde upp på garageuppfarten hoppade KF in i vår bil för att värma sig. Det var första gången han hoppade in i bilen. 
 Imorgon efter arbetet tänkte maken och jag gå till högskolan i stan och lyssna på årets olika nobelpris och lyssna till motiveringarna varför de fått nobelpriset i år. Kul grej. En av våra vänner( den som hjälpt sonen i matte) ska berätta om årets  nobelpris i medicin då han undervisar där.  Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar