lördag 12 juli 2014

Texas scramble på Billingens GK

Idag spelades det golf i 3 generationer. Farmor,farfar, maken och sonen. Det var en perfekt dag för golf. Lagom varmt, nästan ingen vind och bara mysigt.
I Texas scramble så måste man välja att alla spelat på 4 utslag och sedan väljer man de 2 utslag man vill spela på av de utslag som gynnar en bäst samt. Så förutom spel måste man ha taktik. Familjen lyckades med bedriften att vinna och maken valde det jag ville ha från prisbordet, en fin skinnväska :), försökte få sonen välja en fin skinnplånbok till mami men se sonen valde det han ville ha, en cobra wedge som farmor och farfar också valde. :) Tack till love som gav bort sin vinst till wifi. För övrigt är golfveckan på Billingen kända för sitt fina prisbord. 
Efter prisutdelningen åkte vi hem till en av nära vännerna och grillade. Då maken är the master chief hamnade han framför grillen i vanlig ordning. Härlig dag i dag med. I morgon åker maken iväg för seriespel i Skåne en vecka. Han ändrade i sitt spelschema så vi i allafall får en vecka tillsammans då vi annars inte skulle haft någon semester ihop och jag tyckte det var lite trist att det alltid blev så. Så en vecka är i allafall mycket bättre än inget tillsammans. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar