fredag 17 mars 2017

Skön vecka

Veckan har varit bra. Kul ta sig för lite sociala aktiviter. Träffat en god väninna i tisdags. Vi var och åt på Pinchos, en lite svensk tapasliknande restaurang där du i din mobil beställer mat och dryck. Skratt och härliga samtal. 
Maken medverkar i denna jättefina upplevelse och receptbok på finmat. Det är ollika manliga och kvinnliga golfsproffs som berättar en story om deras golf och sedan varvas det av fina foton i kombination med olika kockar och krögare delar med sig av sina fina recept.
En underbar bok att äga och en fantastiskt fin present till någon som gillar det lilla extra och uppskattar ett fint upplägg. Maken berättar om sin vinst i Spanien när vi vänner var i Dubai utan han iaf till att börja med. Han anslöt ju sen.
Igår blev det spontan AW med en härlig medarbetare som precis som mig uppskattar vin och då champagne. Kul fnitter och idag hade vi bara administration på arbetet så det gick bra.
Min lyxvecka avslutades på vår finkrog i staden. Den lilla krogen heter den med underbar mat och dryck. Detta är dagens lunch med tillägg ett glas champagne då :). Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar