torsdag 15 juni 2017

Snurrigt värre

Vaknade imorses så yr, maken fick följa mig till arbetet. Hålla i mig när jag bytte om. Så yr att tarmarna ville ur mig. Hade duktig sköterska som fixade det mesta. Låg platt och vilade på rasten. Lite patienter till och sen hade jag lunglunch då vi som tradition träffas och äter tillsammans. I år var det bara M och jag , maken och hennes kidz. Då stillade yrsel ned sig lite och jag blev lite piggare. Det var diskbråcken i nacken som fick sig en törn tror jag då jag lyfte igår något som jag idag inser att jag inte skulle gjort. Höll på att få åka in akut ett tag. Kunde inte röra huvudet utan vilja kräkas. Strålade ut i min vänster arm som det gjort sedan vi blev påkörda i olyckan för några år sedan.
Sedan ringer svärmor. Olycksalig svågern ligger på sjukhuset då han blev krasslig akut. Så tur att jag vart lite fräschare så vi kunde åka upp till honom.
Ni kanske minns hur förtjust jag blev i glajjor ovan i bild? Men 3000kr betalar jag inte för solisar. Där går min gräns :) meeen kunde inte släppa de runda formerna så köpte på camadrekampanj matta runda från Rayban för 850kr med frakt till mig. Inte riktig samma attityd men helt ok för det priset tycker jag. Vad säger ni? Nu ligger jag i sängen som en plattfisk och vilar nacken inför student imorgon där kamratens tvillingar går ut. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar