torsdag 1 juni 2017

Thurrrrrsday

Kom hem tidigt idag med. Gjort så hela veckan då tidbok var tömd inför Nordea master. Sen när vi bokade patienter igen fylldes inte hela dagarna. Så idag ingen AW och strålande sol så klart, är det inte typiskt. Scenen riggad och mattälten står uppställda inför Citydagarna i helgen.
Gick förbi Scorett då sonen behöver några mer vardagsskor. Blev dessa och sonen gillade dem.
Sen läste jag i Damernas deras test av de nya cushion foundations, att Lancome's fick bäst i test. Återkommer vad jag tyckte om den. Strax under 400kr och man kan köpa refiller av foundation kudden och sätta i boxen för 275kr.  Mitt tips är att burken den ligger i den behövs inte, så köp bara refillen. Varför gjorde inte jag det då? Därför att efter jag betalt min produkt upplystes jag om att refill insats fanns köpa sen. Hemma såg jag att det räcker med refillen som ligger i den svarta påsen innan montering i burken. Det är med en liten applikatortkudde som man duttar mot foundation kudden. Den ska täcka utan att varken vara kakig eller oljig. Smörja och ge lyster samt SPF 50. Den finns i halvtäckande också. Provar imorgon och ser om det är hiss eller diss.
Kvällen avslutas med först att maken och sonen räknar matte inför sonens omprov nr 2 för få GK på hans C-matte. Han körde i prov och omprov 2 samt den delen i nationella prov med 2:a gradsekvationer. Så nu gäller det klara detta sista delprov för GK C-mattekursen som de läst in nu på VT. A o B gjordes på hösttermin. Det går undan och svår matte då det är teknisk matte de räknar.
Efter det tappar maken och jag upp ett skumbad och tänder lite doftljus. Gott bara ligga där och bubbla och småprata. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar