torsdag 21 september 2017

Vårdplanering och team Pink

Igår i väg till Lidköping på " samverkansmöte och vårdplanering" med pappa. Ett j..la skämt. Skövde kommun har tagit bort kvällsmaten vilket bidragit till pappas undernäring och viktnedgång sen har kommunen inte sett till att laga alla fibernedgrävningar på gångbanor så pappa föll och frakturerade sin höft och ovanpå det fanns det inte personal på hemmasjukhusets operationsavdelning så han kördes till Lidköping. Nu är pappa medicinskt färdigvårdad och skall du slussas vidare och hemmakommun ska då i samråd med drabbad och anhöriga omsorgsplaneras. Blev det så? Nej kommunens representant och biståndshandläggare bestämde enväldigt vad som skulle göras trots mina protester och svågerns som är läkare. Jag frågade vad hon besatte för medicinsk kompetens som bara kunde bestämma utan förstå konsekvenser. Hon har ju ingen och det visste jag, men hävdade att hon därför hade med sig boendets sjukgymnast ( som inte sa ett ord själv) och boendets sköterska ( som inte sa mycket heller) då de lät biståndshandläggaren köra sitt race. Blir så arg på människan. Det var inte tal om samverkan. Totalt inkompetent och osympatisk människa och så fel i sin roll. Grattis Skövde kommun till att rekrytera sådana medarbetare eller kanske precis sådana ni vill ha? " Det går ju sååå bra för Skövde kommun" det läste vi i tidningarna i våras.
Nåja fin utsmyckning på idrottshallens parkeringsplats där jag parkerar och vacker passage på sjukhuset.
Hösten har kommit och något bra gör väl vår kommun eller iaf deras trädgårdsmästare. Höstutsmyckningen vid vårt torg alltid vackert.
Mat blev take away från Brooklyn burgers.
Maken och dottern är färgkoordinerade i Portugal. Team Pink idag och team Purple imorgon skickade maken att han beordrades igår av dottern. Haha nu är det hårda bud för maken att förhålla sig till. Aldrig förr haft någon som sagt att han skall matcha caddien. Jo, en gång tidigare och det var i Tyskland i sommras då dottern gick caddie då med. Men de verkar trivas tillsammans på banan och det är jättehärligt då båda verkar ha kul tillsammans. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar