söndag 12 maj 2013

Soft söndag

Babs och jag startade upp vår dag med att gå ut och gå ett par timmar, vi gick förbi Babs vänner som arbetade för fullt denna söndag då de har en redovisningsbyrå. Vi fick kaffe och visdomsord såsom "ljuset i tunneln är ett tåg" " bättre bara drömma om saker och aldrig förverkliga" de är så roliga gillar verkligen deras humor. När vi gick så sa den ene av dem " kaffet bjuder vi på men vi kommer debitera tiden ni sitter här"
Nu blommar det överallt, fina tulpaner Skövdes trädgårdsmästare Maria ska ha en stor eloge för det fina arbetet hon lägger ner på vår stad.
Vi avslutade dagen med att titta på sonen och farfar som hoppade in under greensometävlingen idag då sonens spelkamrat varit bortrest. Farfar och sonen förlorade matchen mot 2 mycket trevliga och härliga tjejer/ damer. Men farfar och sonen myste mycket, kul att se att de gillar varandra så. Go'kväll vänner
Här läser de puttlinjen tillsammans. Maken och jag vandrade med som publik och njöt av kvällen som var vindstilla och behaglig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar