lördag 26 september 2015

Med maken på Sand golfklubb

Vi vaknade upp av att goskissen sov gott hos oss. Lägger sig nära så han känner av om vi går upp får då vill kissha mat. Alltid jättehungrig.
Sedan på fm körde vi matteträning inför matteprov nästa vecka och så skulle vi lyssna på inläst material till sonens historiaprov också det nästa vecka. Som vanligt fungerar inte ljudfiler och ändå på möte med skolans rektor och specialpedagog för 3 dagar sedan om vikten att skolans lärare kollar att material fungerar inläst då det nästan aldrig fungerar med detta, så lovade skolan se över sina rutiner för detta..,, ja viktigt då sonen har dyslexi och har rätt till inläst material. Så nu får vi sitta och högläsa allt material. Blir så arg. Författat argt mejl till rektor, specialpedagog och historielärare och överväger igen anmäla dem till skolinspektionen i underlåtenhet något som jag anmält tidigare och fått rätt på att skolan skött stöd dåligt till sonen. Ska se hur svar kommer att se ut innan jag anmäler dock.
Nåja lite lunch och sedan åker jag med maken ner till Sands golfklubb för komma ut men även titta när han spelar. Sol men kallt och blåsigt. Fryser hur mycket som helst och lite till. Go' kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar