måndag 21 september 2015

U2 i Globen

Fantastisk dag. Efter lunch åkte vi till Stockholm och för att titta på U2, dit våra fina vänner bjudit med oss. Helt otroligt generöst och mysigt.
Vi började med ett glas vin i baksätet och jodå magen fixade det. Grundade med medicin x2 istället. Sedan checkade vi in på Quality Globen Hotell bara några meter till konserten. Vi tog oss lite vin innan vi gick över till Globen.
Här är vi på plats och vi har kommit in till skillnad på konserten igår som blev inställd.
Vi har sittplats ganska högt upp men med en bra överblick och perfekt blick ned på huvudscenen. Här börja Globen fyllas.
Här kommer Kung Bono in. Spännande man och spännande band. Politiskt engagerade och ger mycket i välgörenhet.
Fräck scenshow. Första halvan deras nya musik med ett modernt ljud och politisk frågeställning. Kändes som en konstinstallation på ett sätt. Nytt och spännande, man kunde inte låtarna. Andra halvan kom U2 soundet och klassikerna man kunde även de med politisk anspelning. Denna halva kunde publiken som nu stod upp och sjöng med. U2 levererar, inte för inte att de är ett av världens bästa liveband. Tack kära vänner för denna mysiga miniweekend med hotell,mat,resa och konsert, ni är fantastiska. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar