onsdag 11 november 2015

Möte med FMC och resa med MTR express tåg

Måste hylla MTRexpress. Vilken positiv upplevelse. Prisvärda biljetter, tåg i tid,fräscha tågset och trevlig personal som hälsar dig välkommen med ditt namn när de kommer för biljettkontroll. Så smidigt. Varför klarar inte SJ detta? Man visar bara sitt leg och slipper biljett då får de upp din bokning. Kan vara säga wow.
Framme i Göteborg för att gå på möte för oss flyg och dyktandläkare. Härlig känsla vandra uppför Göteborgs avenyn. Det är som att komma hem. Läste ju här i 5 år. Men hann med att jobba i morse med ett par patienter innan jag åkte ner så smidigt med tåget till Göteborg.
Framme på GTS's fina lokaler och lite middag innan mötet drog igång. Det var många kända ansikten som var kul att träffa. Sådana man gick utbildningen med för flera flera år sedan och ansikten man träffat på andra utbildningar och vår första kursgivare var med. Det var jättekul träffa honom också då han skall gå i pension nästa år sa han.
Då har mötet dragit igång. Intressant frågeställning hur klarar vi och samhället av en långvarigt strömavbrott i veckor och månader? Hur få mat? Laga mat? Hur laga mat på äldreboenden? Hur förvara mat? Hur göra mjöl och bröd? Hur kan vi behandla patienter? Upprätthålla hygien? Inte kunna komma åt datajournaler? Ta bilder? Ja, hur gör man i en katastrof situation? De flesta av oss har ju ingen kunskap i detta inkluderat mig själv, man tänkte verkligen till. Arbeta i morgon och sedan åka ner till Göteborg och vår årliga "tandläkarstämma" då reser vi med SJ, blir spännande eller not. Övernattning på Avalon och kvällsmingel med Apoex. Det ser jag fram emot. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar