måndag 2 januari 2017

Kort arbetsdag och lite shopping

Fantastiskt fin första dag på året. Soligt och klart gav även en stjärnklar kväll( och med det blev det även kyligare) igår kväll.
 Blev en kortare dag i dag på arbetet. Klar till 14.00 det innebar att jag hann gå en klänningsrunda på stan. Jag är alltid på jakt efter klänningar. Så jag hittade en ny klänning till Bjertorpskursen nu om några veckor.
Föll för detaljen med spännet men även det grafiska mönstret. Jag är svag för mörkblått och beige/kamelfärger. Denna är svart och beige.
Märket är Joseph Ribkoff, en kanadensisk designer som gör klänningar för kvinnliga former. Döljer där det behövs och framhäver det som ska framhävas.
Det blev även en grå merinoulls tröja från Busnel. Jätteskön.
Ser ut som en klänning upphängd men är en tröja med ett längre bakstycke. Skön och tuff på. Ett solklart fynd under kategorin " något man absolut Inte behöver, till ett oemotståndligt pris" så var det med tröjan. Men allt inhandlades på Wickmans stora rea med 50% rabatt. Gillar deras klännings sortiment mycket, klänningarna är sydda för kvinnokroppar, allt sitter snyggt överallt, över bröst,rygg,mage och höfter. 
Imorgon efter arbetet är det födelsedagskalas för extended family's 3:e 18- åring. Vi går ut på restaurang och äter med jubilaren. Go'kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar