lördag 25 februari 2017

Skara idrottsgala och make up store

Tog en drop in tid hos Make up store idag. Kul bli make:ad av någon annan och på annat sätt än när man själv gör det. Skulle aldrig välja denna turkos//grön/blå ögonskugga annars.
Så blev slutresultatet iaf. Skönt vara färdigsminkad inför kvällen.
Ett par nya vårsneakers från scorett följde med hem. Jättesköna från Dasia, fanns i många färger och mocka eller skinn. Svåra val men det blev denna som fick följa med hem.
Kvällens outfit inför Skara idrottsgala där vi är inbjudna då maken är en av de nominerade. Detta för att han är född en gång i tiden i Skara. Trevligt att han uppmärksammas och alla andra idrotter och idrottare med.
Skara gjorde det i Bankettform med 3-rätters. Finare än Skövdes idrottsgala och bättre mat. Maken vann inte och det trodde vi aldrig heller men kul få närvara så tack Skara kommun för detta evenemang. Skövde idrottsgala är dock lite mer proffsig men detta var bara 2:a gången Skara hade det och lite har de att slipa på. De avslöjade vinnaren innan det var klart... de nominerade i olika kategorier stod bara som ett namn på skärm, en bild och även deras idrott hade gjort det lite klarare och intressantare. Annars lite som läsa en gammal telefonkatalog. Namn utan ansikten och koppling.
Fina runda bord med dukning med linneduk och ljus gjorde det hela mer festligt jämfört med Skövdes. Det roliga var att vi trodde och sa, att här lär vi inte känna någon då vi inte lever i den staden. Vad händer... vid vårt bord satt nominerade idrottare med anhöriga och det visade sig att en var min grundskoleklasskamrat B's och hans dotter var nominerad cyklist så vi hade en jättetrevlig kväll. Det ser man. Världen är liten.
Min älskling och jag.
Bästa rätten, desserten får 4/5 stjärnor. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar