fredag 19 maj 2017

Begravning

Hämtade lilla Bente i morse. Han hade KF's tratt på sig då han har en infektion i ena örat, vi hämtade sedan på djurkliniken en tratt i hans storlek för att skydda örat från hans hjälpande tass som ville klia i det onda örat.
Begravning idag för svågerns sambo som inte ville/orkade vara kvar längre i livet. En vacker tillställning med bildspel under hela akten och en modern präst. Det var ledsamt se svåger och hans barn så ledsna då de redan förlorat en mamma och maka i sjukdom. Att ännu en gång gå igenom detta. En som ville leva men inte fick pga cancer och nu en som inte ville leva. Väldigt sorgligt då hon var ung och hade egna barn som nu får sakna sin mamma resten av deras liv. Hon var en duktig estet och hade en kläd och inredningsbutik. Mycket fint och smakfullt även om det till stora delar inte är min personliga stil så ser man hennes smakfullhet och goda blick i hennes butik. Butik ska nu avvecklas. Det är nog många som kommer sakna det utbudet som fanns där. Vila i frid och känn att du nu får ro. Bild nedan är våra handblommor då temat var ljus klädsel och gärna kläder från hennes butik. Vi och våra vänner valde då sommarblommor till avsked.
Efter akt var det ingen gemensam samling, men dotter, väninnan och svärföräldrar gick och tog en trevlig långlunch i sommarvärmen på en restaurang jag gillar och håller högt. "Den lilla krogen" är ni i Skövde gå dit, men boka gärna bord för att vara säker på plats. God närproducerad och innovativ mat med fin vinlista och duktiga sommelier. Sa jag prisvärt med?
Mys med dottern. Vid sådana ledsamma tillfällen som idag påminns man om vad och vilka som är viktiga i livet.
Ett glas champagne som dessert efter maten i solen satt som en cricketklubba runt skenbenet.
På kvällen bytte jag om från först begravningskläder och sen shorts och tischa för till kvällen när vi skulle äta vännerna så blev det gamla godingar. Hynkydory pyjamasbyxor. Helly Hansen seglarskor och American Vintage tröja. Allt 300år gammalt typ, gammalt blir som nytt när det ibland fått vila i garderoben. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar