tisdag 24 december 2013

Merry Christmas

Äntligen var julaftonen här. Efter en härlig och intensiv uppesittarkväll hos fantastiska grannarna var vi allt lite sega i morse när klockan ringde.
Upp och städa och dra igång organisationen med mat och dukning. Vi har sagt maken och jag att vi vill dra ner på mängden mat då man får slänga så mycket men fast vi höll igen hade vi mängder av maträtter och mängder var kvar efter vi ätit med. Vi blev även några stycken. Svärföräldrar, dotter med pojkvän och min far som vi hämtade hem från hans serviceboende och så den ensamma klasskamraten till sonen med hans mor och syskon.
Söta dottern hade fixat julklappar till alla även de stora. Hon är så fin. Alla blev glada. Vi hade det mysigt under "Kalle Anka" åt för mycket sötsaker också såklart.
Dottern och maken. Dottern hade fått goda dofter ifrån Victoria Secret av sin moster( och det fick jag med fast vi inte byter julklappar)
Mammas lilla höna var helt slut och somnade in gott under Kalle med vänner. Imorgon ska vi till en syster till mig på julfirande men när vi är hemma därifrån så ska julpyntet ut. Så skönt vill blicka fram mot nästa år och sommaren. Nu är man ett litet steg närmre. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar