onsdag 15 juli 2015

Lite artificiell skönhet då med Botox och fransförlängning

Läste nyheterna i går och förfasar mig att " vi" som samhälle inte tar hand om våra äldre och ger dem värdiga avslut utan att de ska behöva bekymmra sig för vem som ska hjälpa dem. Här reagerar inte varken politiker eller "vi" den stora massan. Vi tycker att det är ok att även den ålderstigna dottern som redan tar hand om sin 80-åriga dementa man ska ansvara för sin gamla moder utan att betänka hur dottern orkar eller hennes egen ålder. Skäms Sverige! Vi kan gå man ur huse för de stackars tiggarna för att de ska ha det drägligt här. Ordna bostad och nu även skolgång väcks det krav på då de tar med sig sina underåriga barn som bor i bilar, klart vi ska hjälpa om vi kan. Absolut fruktansvärt och inget säga om det och dessa människor har inte genererat en krona i skatteintäkt på det de tigger ihop må vara hur lite de än får in. Men vi bosatta får skatta för all inkomst för att ta del av vår välfärd men kan inte ens ta hand om våra gamlingar. Så fel tycker jag. Har vi "råd" hjälpa i ena ändan måste vi hjälpa även de i andra änden. Inte konstigt att det skapas pyrande grogrunder i vårt samhälle vilket är både ledsamt och onödigt.
Sone hade tid kl 10.00 idag för en hårklippning som han längtat efter och därefter hade han en golftävling med farfar på golfveckan. Det blev ingen placering, förra året vann de och i år var 1:a priser en resa till Turkiet men men det får göra ett nytt försök nästa år.
Sedan har jag fått hjälp av fina "K" att få botox i arga rynkan mellan ögonen och i pannan samt skrattrynkorna nu bara vänta 2-3d innan effekten kommer. Spännande, första gången för mig att se hur det både känns och blir.
Sedan på sen eftermiddagen åkte jag till en grannstad för att även här första gången få fransförlängning. Blev bra men svårt visa på bild. 350kr kostade det då personen är under utbildning men så nogrann och tog  sig tid på alla moment. Allt gick smidigt tog 2 1/2 timme. Ingen hög tim intäkt där inte utan man betalade för materialåtgången. Japp då får vi se om det börja märkas något i morgon även om det bara gått ett dygn på botoxinjiceringen. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar