lördag 29 juli 2017

Dag 3 Porsche European Open

I går var vi på en jättegod Viatmnesisk restaurang. Vilken mat. Coa hette restaurangen och låg på en sidogata från huvudgatan. Dottern och svärson hade i veckan sprungit på den och åt då där och gav det högsta betyg vilket vi instämmer i.
Lång väntan idag för att runda 2 skall spelas klart och vi få starttid till runda 3. Maken känner av sin "kristaller" i innerörat och har karusellsnurr på balansen.
Dagen är blåsig och regntung. Kraftiga regnbyar kommer och går.
Man hade flyttat fram 1:a tee idag pga regn. Dottern är jätteduktig caddie och stark. Dessutom tvingar hon maken till att varje kväll färgmatcha sig mot henne :) det är maken Inte van vid.
Mycket folk vid banan trots ett olyckligt dåligt väder för tävlingen.
Nu vräker det ner så det går inte se ut. Lounge är nästan tom idag. De flesta som missade cuten har åkt hem och de andra spelar 3:e varvet just nu.
Sonen har somnat gott i soffan med regnet trummande mot fönstret utanför. Jag blir trött med då man blir stillasittande men får kämpa lite med gofika :) Igår var det någon islamistisk knivgalning på ett köpcenter norr i Hamburg som högg ihjäl en och skadade 5 andra. Otrevligt. Det är faktiskt så att man tänker sig för och även jag drar mig för dessa publika ställena. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar