torsdag 13 juli 2017

Hjälpa hjälpa pappa

Så då var maken inne i tävlingen i Tyskland.
Så till Hamburg tar vi sikte emot förhoppningsvis. Måste lösa lite praktiskt med pappa och katten. Sonen vill gå på 2:a världskrigsmuseum och jag kan tänka mig Hamburg Dungeon. En historisk resa i Hamburg med skådespelare. Kunde vara otäck stod det. Spännande.
Ja sen var det bara släppa allt för händerna. Pappa fått ny punka på hans permomobil. Han är nu så svag att den är enda sättet komma ut med. Han blir så stressad av det. Maken och jag körde runt för leta innerslang. Hittade en på en mopedentusiast butik på landet en bit ifrån oss. Bara ta bilen och åka dit.
Butik var stängd men ägaren var hemma och släppte in oss. Service.
På hans ägor fanns ett gammalt fint välbevarat soldathem. Där änkan till en soldat med 11 barn fick efter makens död där hon levde på att göra kola. Fascinerande. Hem och till hemmet. Skruva av däck på permomobil och hem till oss för byta innerslang. Ja då är det fel innerslang trots identiska nummreringar både slang och däck. Man blir trött... det är synd om far och vi vet hur viktigt det är för honom men det är stressigt även för oss då det hänger på oss att han får det lite drägligt. Det påverkar oss och speciellt maken som tar en stor del och får ändra i sina planer för dagen. Jo, det väljer vi att göra för far/svärfar det är inte det men stundtals är det körigt att få ihop allt samtidigt som vi ser honom snabbt bli sämre och mer orkeslös. Vi skulle idag tagit med honom ner på sin permomobil och tittat på raggarbilarna på torget och fikat där. Istället har vi åkt omkring och jagat innerslang i länet och försöka få den sen felaktiga slangen fungera hjälpligt och pappa har varit stressad och inte orkat ner på stan och mitt i detta är vi även bortbjudna och får väl gå iväg i oljeställ :) inget blir som man tänkt sig. Go' kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar