lördag 1 juli 2017

Tors-fre-lördag...

Var hembjudna till fina K och hennes familj i veckan. Bubbel, mat och prat. Champagne är ju mitt livselexir, denna gång en årgångschampagne från 2004 riktigt trevlig hemma hos dem.
Efter hempromenad i torsdags hade denna sköra Björk delat sig och med nöd och näppe missat cykelbanan. Tur den inte föll ut i gång- och cykelbanan, kunde ju gått illa.
I går arbete och en snabb lunch på stan och sen dags åka till Tidaholm och Turbinhusön.
För den årliga träffen där med härliga M och snäll A-B och jätteräkmackor i den mysiga stugan denna gång då det regnade.
Det kom en lättare regnskur när vi gick i den vackra parken och gjorde daggkåpan än mer glittrande :)
Förra året vi var här hade denna Thai restaurang brunnit ned, men dagen innan årets besök var den uppbyggd igen och igång. Var ju lite drama där förra året när vi stod där och tittade och så tog sig elden igen och brandkår fick komma.
Köpte ett vitt vin på vinst och förlust i Tidaholm. Någon kund hade beställt ut beställningssortimentet och några flaskor blev över. Oprövat kort, fanns inget att läsa om den. Köpte den på den fina sammetsetiketten och att det var en pinot grigio. Betyg 3/5 stjärnor. Godkänd men ingen wow.
Trevligare med det kylda bubblet. Provade den senaste beställningschampagnen. En ok apertif till ett rimligt pris. Brödig och lite citrus tyckte jag. 3.5/5 stjärnor här.
Halva priset på synsam i stan. Familjen tog en lunch ute och medan vi väntade på maten slog jag till på dessa Stella Mc Cartney bågar. De runda Prada jag spanat in fanns på rean men hade ju redan köpt runda Rayban så det får räcka med runt. Nu kör vi lite 50 tals riviera retro istället :)
Läckert glasögon case till. En skinnclutch. Perfekt lägga telefon eller lite make up i ja fast inte samtidigt med glasögonen då.
Åt Lilla Krogens paradrätt. Wallenbergare. Jättegott.
Trots man lovat massivt regn, sken solen från en 23-24 gradig himmel så maken, jag och sonen kunde äta ute. Resten av helgen är planlös. En arbetsvecka kvar sen nästa helg åker vi ner till våra mycket goda vänner i Gislaved där väninnan idag fyller semijämnt. Grattis finaste du. Blir kul att träffas då det inte blir lika ofta nu som förr när barnen var mindre. Men alltid lika härligt när vi ses. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar