onsdag 19 juni 2013

BMW åter i Munchen

Ja då var touren åter i Munchen, vartannat år är den i Köln. Vi trivs väldigt bra i Munchen. Men i år är vi inte med. Bilderna har maken skickat. Nedan omklädningsrum och förberedelse inför tävlingsdags imorgon.
Molnfri blå himmel och 35 grader. Sedan är det tältbyn i Tyskland, en av de bättre att gå i. På tävlingsdagarna är här fullt av folk.
BMW äger Rolls  Royce så de visar även upp de bilarna.
Puttingreen utanför klubbhuset. Här tränas och tekniker finslipas inför tävlingsdags. Tävlingen drar igång imorgon.
Ja en annan Rolls Royce utställd i tältbyn.
BMW är ju sponsor av tävlingen och självklart är det deras bilar som används när de kör spelarna och spelarfamiljerna mellan tävling och hotell. BMW anordnar också en jättebra spelarfrudag.
Nedan är där man kommer till banan precis framför putting green. Där har courtesy bilarna sitt kontor. Antingen har du bokat din bil eller så ställer du dig och väntar på en ledig bil som oftast finns där.  Så kom då Sonens nya glasögon  idag. De förra gick sönder under lek. Men jag tyckte de nya såg större ut. Så kontroll av nummren i skalmarna visade att istället för storlek 53 så var de nya i storlek 55. Då hade vi väntat 3 veckor på bågarna men nya beställdes och sonen fick använda de förstora bågarna tills de nya bågarna kommer. Tur det så han inte behövde gå 3 v till utan glasögon. Nu lite våfflor. Go'kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar