lördag 22 juni 2013

Trötta dagen efter

Idag är vi trötta, så idag gör man inte många knop. Blev sent igår eller tidigt idag beroende på hur man vill se på saken. Så idag händer det inte så mycket så håll till godo med lite " rester " ifrån gårdagen. Här är vi blomster flickor igår.
Var det någon i detta avlånga land och då inte jordgubbs allergiker som inte inmundigade dessa röda raringar?
Ja vi höll på hela dagen och natten som många andra. Våra vänner och grannar hade en storslagen genorisitet med mat, dryck, underhållning, dans och service. Fantastisk kväll. Men eftersom det blåste upp så riggades det snabbt och mysigt upp bord och belysning under deras carport. Åskan uteblev men lite regn kom en kort stund. Jag gick dock snabbt över till mig och bytte bort klänning mot lite varmare persedlar.
Här regnar det så även grill flyttades in under carport. Smart att kunna nyttja sin carport så.
Förutom kubb så gick vi en tipspromenad. Den var spontant uppfunnen och gick lätt att få till. Bara googla upp tipspromenad och så fanns det färdiga tipsfrågor och svar. Vi ville gå så vi gick rundan och vid väl valda lyktstolpar togs Iphone fram och en fråga gjordes. Hemma rättades frågorna och vinnare utsågs. Fiffigt att kunna få allt färdigt i telefon.
Ja tänt vare här.
Som i de flesta fall, männen sköter grillen :)
Vi andra satt bara och var "vackra" i väntan på mat serverades igen.
Detta är hur maken firade sin midsommar, väntandes på Copenhagens airport och mellanlandning där ifrån Tyskland. Han missade tyvärr både cuten och vårt midsommarfirande. Ja, men då får vi 2 dagar hemma tillsammans innan han flyger till Irland på måndag. Man får försöka fokusera på det positiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar