torsdag 20 juni 2013

Sommar i Tyskland och sommar här

Bild från kl. 22 igår kväll i Munchen, maken sitter på Mc Donalds och det är 30 härliga grader så sent.
BMW är ju officiella bilen och den som kör spelarna till och från hotell och tävling. Denna first class view skickade maken när han transporterades ut idag.
Maken har spelat första dagen och sent. På 20 sekunder blåste det upp från helt vindstilla till storm och flaggorna rätt ut. Konstigt att det kan skifta så snabbt. Nu väntades det åska vilket kanske inte är så konstigt med den tropiska värme de haft där nere.
Den här härliga sommarbilden skickade svägerskan på deras lilla prinsessa. Sådan härlig bild och glädje. Hon är ett sådant charmtroll också. Underbart vara moster/faster till mina syskons söta småhuliganer. I morgon midsommar och den tillbringar sonen och jag över hos grannarna och vännerna om jag får ut sonen vill säga. Han vägrar ännu gå ut och visa upp sig i tandställningen stackaren. Fast just nu är han faktiskt uppe på berget med en kompis och badar så lite börjar han nog mjukna upp i sitt löfte att aldrig visa sig ute så länge tandställningen är på plats. Glad midsommar på er allihop där ute i världen och som vanligt Go'kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar