onsdag 28 maj 2014

Spelarfrudag i Köpenhamn

Vaknar upp till ett blåsigt och kallt Skåne, bara 8 grader när vi kom ut till banan.
Första gången Europatouren spelar Nordea Masters här i Bara utanför Malmö, PGA Nationel.
Även första gången för de som driver tennistuneringen i Båstad att nu för första gången göra denna golftunering.
Men oj, så bra de gör det, är så imponerad av deras omhändertagande av oss, spelare som familjer. Det första jag fick var en goodiebag fylld med smink, hårvårdsprodukter, bijouterier, strumpor mm. Sen hoppade vi spelarfruar på bussen mot Köpenhamn.
Första stoppet var på den mycket exklusiva juvelerar butiken Shamballa. Grundaren Mads med personal var så inspirerande och vänliga. Champagne och snittar.
Shamballa är smycken för män och kvinnor och orginal till alla kopior man ser. Skillnaden är också att allt består av guld och diamanter i alla kulörer.
Kändisar över hela världen använder dem. Prisklass? Tja inte mycket under 200 000kr och det dyraste vi tittade på var ca 2 miljoner kronor. Nej, ingen handlade i gruppen trots fantastiska smycken och underbart omhändertagande.
Nästa stopp blev restaurang Victor för mat.
Färsk sparris med löjrom och smörsås och en fet Chardonnay till det.
Fisk för övriga men inte för mig och ett par till. Gillar inte fisk.
Efter lunch tittar solen fram och det är nu 18 grader.
En snabbtur innan vi färdas hemåt igen.
Goodiebag 1 från tävlingen med allehanda fina produkter.
Fick även av ICE 112. Smycke/första hjälpen och ID tag. Du registrerar dig och sedan kan sjukvårdspersonal scanna av den och får då dina personuppgifter, blodgrupp, sjukdomar, allergier, närmast anhörig och om du är donator.
Även på fina juveleraren fick vi exklusiv goodiebag med ett litet smycke, personlig hälsning och ett fin läderimbundet anteckningsblock.
Tack, tack och tusen tack arrangören och alla sponsorer som skämde bort oss så jättemycket. Imorgon startar tävlingen och allvaret. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar