fredag 3 april 2015

Egentid och långfredag med Glamglow youthmud

Före bild, här ska nu geggas med mudmask som är Hollywood favoriten no:1 och så även i London nu.
Först en deep cleaning. Kan verkligen rekomendera denna från Burt's Bees. 
Bara massera in och den kyler skönt och uppfriskande sen spola bort med ljummet vatten och bara där känner man sig som en ny människa
Nu ska jag prova syrrans födelsedags mask. Innehåller bl.a löv från grönt te och fransk lera.
Det var verkligen lövbitar i masken. Se på min panna :) masken var jätteskön och peelande när man masserar in den och man känner hur det kittlar i huden när det exfolierar döda hudceller.
Lägger mig i soffan och väntar 10 minuter. Lermasken stelnar och fast man grimaserar spricker den inte. Man känner hur huden stramar till sig. Ska tydligen dra ihop förstorade porer och masken passar alla hudtyper. Effekten av masken ska sitta i 3 dagar står det med skinande skinn :)
Läste på nätet lite om den medan masken torkade. Kostar 449kr på nätet.
Så masken masseras bort med ljummet vatten och jäklar vad skitigt vattenet var!! Vet ej om man ser någon skillnad men ansiktet är lent som en barnrumpa och det känns jäkligt gott i alla fall.
En favorit mask annars som innehåller 10% syra är den från mene&moy framställd av en amerikansk hudspecialist och en Brasiliansk plastikkirurg. Deras produkter är det bästa jag använt men väldigt dyra. Samt svåra använda på vår och sommar då de exfolierar så kraftigt att man inte får utsättas för sol när man använder produkterna. Man är röd och flammig första dagen och masken svider som en tok de 4 minuter den ska sitta men jäklar vad fin man är i huden sen och den känslan sitter i ganska länge. Go'påsk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar