torsdag 23 april 2015

Merci beaucoup att veckan är över..

Uj, får sammanfatta vilken vecka. Skönt få helg nu. Här har jag nu haft maken hemma i 5 månader och blivit duktigt bortskämd. Mycket är det på jobbet och dessutom har det varit rörigt och lite stökigt med många olika moment och lite haltande bitar och saker att lösa. Det är då man känner att lite ledighet blir bra så man hinner ladda om. I dag kom så vår "Robiz" hem igen :) blir bra att gräsklippar roboten kommer igång då gräset växer nu. Robiz har vi på vinterförvaring hos Söderströms skog& trädgård som servar den under vintern och uppdaterar programvaran med mera. 
Katten har hållt mig vaken hela natten genom att inte kunna bestämma sig för vara inne eller ute. Detta i kombinationen med 250 knyck på arbetet så var kaffe prio 1 när jag kom hem idag. Fotot är kaffefilter under bryggning. Sonen har ju prao, idag började de 7.10-17.00 och han var helt slut när han kom hem och gick och lade sig 19.00. Har väl inte hänt sen han var runt 7 år eller något sådant. Jaja bra för en 15 åring att prova på the real deal :) welcome to life :) and get use :)
Imorgon lite jobb på morgonen med pappersarbete måste ordna med en vikaries anställning, fixa lite och hämta sonen när han slutar kl. 17 på sin prao för att åka ner till Gislaved och konfirmation av vännernas äldsta son. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar