lördag 4 april 2015

Glad Påsk

I går och i en solig vårdag tog maken och en vän till oss en promenad på bergets motionspår. Vi gick 7,5 km spåret med en stor sol och lite nordanvind. All snö för skidspår var nu helt borta. Men när vi kom åter till stadion kom en skidåkare bärandes på sitt skidpaket.... Såg iaf roligt ut.
Påskaftons morgonen åkte vi och några vänner ut till Catonis gårdsbutik och köpte mer kött inför påskhelgen. De har även en mysig klädesbutik.
Efter det tog vi oss ner till stadens centrum för att på Rådhuscafee'et för att fika och umgås.
Det blev kanhända ett eller två glas vin till mig :) killarna var ute igår så idag var det min tur ;)
Det var så gott mot solväggen. Vi pratade lite om att resa framöver tillsammans. Det fungerar alltid så lätt med oss och våra barn när vi reser( åtminstone hitills). Vi funderar på att åka en långweekend till Istanbul iaf och möjligen till Teheran ( dit vill jag iaf) men det är lösa planer som jag hoppas blir till skarpa planer. Vill se så mycket jag kan av vår planet innan man en dag checkar ut permanent.
Kommunen där vi bor har i år med pyntat vårt torg med stora påskris med fina fjädrar. De är jätteduktiga med säsongspynt. Gör en stor skillnad på stadsbild och trivselfaktor.
Här njuter jag i solsken och lite nordanvind och vitt vin. Go'eftermiddag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar