torsdag 12 maj 2016

En välbehövligt ledig dag

Med maken idag till Hills golfklubb i Göteborg. Han skulle spela in inför kval till Nordea masters på måndag. Underbar dag och tacksam få en ledig dag från arbetet, som sköttes av min företrädare och sköterskan.
Härligt med positiv attetyd på golfbilen. Jag älskade verkligen Hills golfbana. Det höll stil och klass. En golfbil behövdes verkligen då banan var lång och mycket kuperad. Till och med golfbilsvägarna var genomtänkta både med vändplatser och hur man körde.
Det var en jättemysig dag tillsammans och både maken och jag njöt.
Läckra tee markeringar i rostig industriell design och minimalistiskt.
Likadana matchande hålmarkeringar.
Hills hade så vit och fin sand i sina bunkrar och miljön var så vacker. Jag gillade miljön här mer än Sands GC som också är en jättefin bana men Hills var ett steg vassare eller rent utav 2 steg :)
Att vara på golfbanan är verkligen avslappnande 
Läcker rostig plåttrappa upp till en tee. Det är de små detaljerna som gör det. När maken spelat klart hade vi en god lunch på deras terass i solen innan vi åkte hemåt igen.
Detta var en toppenlösning. Tvättmedel på BiB. Med tappkran och hela 7.5 liter. Så fiffigt. Nu blir det grillat ute i solen då regn och kyla ska göra entre till imorgon och till det ett glas Champagne det är ju nädtan helg nu. Imorgon bara ett arbetsmöte sedan är det helg. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar