söndag 11 augusti 2013

Hemåt igen

Ja, maken och sonen är ute med vänner och en kollega till mig i deras båt och provar fiskelyckan. Min syster och jag vandrade ner till bryggorna vid Hunnebostrand för lite lunch istället.
Kusten är smärtsam vacker på något vis. De vitmålade husen utmed smala och trånga gator och de ljusgrå bohusklippornas närvaro och det blå havet där i mellan. Vackert helt enkelt.
Dagen har varit solig och varm. Vi var 9 personer i sällskapet vårt som åt lunch på Bellas gästis. Väldigt goda pizzor men något blev knas på vår beställning och vi fick vänta 1 timme på pizzorna runt vårt bord. Sällskapet vart uppdelat på 2 bord så de andra fick sin mat och hann äta upp den med och då hade vi fortfarande inte fått någon mat. Ja, vi påtalade detta och vårt missnöje med det. I kompensation erbjöds vi 1 hämtpizza nästa gång!!! Jag sa att det är ett skämt. 9 personer som skulle äta tillsammans och så 1 hämt pizza att dela på? Jag fick prata med chefen på stället som försökte slingra sig genom att säga att eftersom det var 2 barnmenyer med så tog det längre tid. Jag ifrågasatte detta då det var den beställningen som kom ut en timme innan vår mat. Ja efter diskussion fick samtliga 25% rabatt på sin mat så ja det lönar sig att vara påstridig och här hade ju restaurangen missat den ena beställningen. Vi avslutade Hunnebo sejour genom att sitta ute i solen och dricka ett glas bubbel och fira en härlig sommar och att de flesta av oss hade ännu en vecka kvar innan årets semester är slut.
Ja, lite fyndat blev det igen skinn sneakers ifrån "tuppmärket" såldes ut för 200kr paret och ja med den rabatten hamnade de ju i min fynd definetion " något man absolut inte behöver till ett oemotståndligt pris" snart hemma nu och då en sväng förbi broder och svägerskan då deras lilla prinsessa blir 3 år så vill hinna med en liten uppvaktning där. Go' kväll vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar