tisdag 27 augusti 2013

Pizzeria Ekebacken, Skövde

Idag ännu en rolig dag på arbetet, man måste försöka ha kul på arbetet och det tycker jag att vi har nästan hela tiden. Härligt så bör alla ha det då vi tillbringar så mycket tid av vår liv på just arbete.
I dag ville sonen ha pizza som kvällsmat. Och det på Pizzeria Ekebacken i Skövde, de vet precis hur sonen vill ha sin pizza med salami och extra stark. Pizzerian är relativt ny och väldigt fräsch. Sedan känner man sig alltid välkommen av de som äger/ arbetar där. De är alltid glada och serviceminded. Toppenställe och rekomenderas till er alla som har möjlighet att ta er dit för pizzorna är också väldigt goda.
Det vankas även matfestival i vår stad nu på fredag och lördag. Ska dit på fredagen och vinmässan som pågår i samband med festivalen.
Svårt att se, men som Tomas Ledin sjunger " inte ett moln så långt ögat kan nå" så har vi det nu med sol och värme. På cafeerna sitter folk ute i solen och fikar. Nu ikväll känns det som tropisk värme och syssorna spelar när jag gick hem från Babs med familj efter att ännu en gång förärats god kvällsmat med dem.
Här på Sandtorget bygger man upp ett tivoli till matfestivalen. Många mattält ska upp där stadens krögare sedan serverar mat ifrån.
Har även idag hunnit med ett föräldrarmöte för nyblivna högstadieföräldrar. Vilken god känsla det verkar vara på Helenaskolan. De känns moderna och framåtriktade. Det är en gigantisk skillnad på skolstrukturen och personerna på högstadiet jämfört med hans låg och mellanstadieskola. De bjöd in till mingel en frukost och en kväll. Där 9:e klassare, föräldrar och lärare träffas och så informerar föräldrar lite om vad de arbetar med för att inspirera elever inför deras framtida yrkesval. Så jag anmälde mig och maken och sa att vi kan prata om våra yrken om intresse finns. Sedan tog jag även på mig att vara " klassförälder" tillsammans med en annan mamma som även hon kom ifrån samma skola och klass där våra barn gick i tidigare. Klassens båda mentorer verkade också väldigt mysiga. Hoppas det blir så bra som det verkar i högstadieskolan för låg och mellanstadiet var väldigt trist och stockkonservativt och väldigt old school med precis allt. God kväll vänner i etern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar