fredag 16 augusti 2013

TGIF

Japp då har man haft sista semesterdagen. Sommaren kan sammanfattas i sin helhet som underbar. Idag var maken och jag och träffade rektor med sin lärar och personalstab. Vi var där för att informera om vår sons dyslexi. Vad de bör tänka på, hur de ger sonen förutsättningar i kunskapsinhämtningen. Överlag ett positivt möte med intresserade och engagerade lärare. Hoppas att det fortsätter så. Tiden på Käpplundaskolan och låg och mellanstadietiden var rätt traumatiska år för både oss och sonen. Skolan saknade både kunskap och intresse. På nya högstadieskolan Helenaskolan känns lärar och rektor stab så mycket mer professionella.
På eftermiddagen åkte vi till Billingens gk för träning spel och puttsikte. Svärfar spelade med oss och det var en skön avslutning på dagen.
Kommer ni ihåg Fab väskan? Vill bara meddela att jag köpte den och lyckades pruta ner priset med 300kr till så nu är den min.
Kvällen kommer vi avnjuta hemma hos grannarna och Babs med familj. God mat och dryck och många skratt. Trevlig helg och go'kväll vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar