onsdag 14 oktober 2015

Det blev en fritös

I dag med gått i 180 :) , dagens behållning är en äldre patient till oss som hade fått flytta in på service hem. Hon behövde komma till oss akut och gjorde så. Med sig hade hon personal från boendet. Världens goaste personal. Hon var så mysigt mot vår patient. Klappade om patienten och kramade vår gemensamma patient. Var så fint se sanna inkännande människor ge så fin omvårdnad. Syntes på samspelet att de 2 fungerade bra. Ja, det värmde i hjärtat vilket engagemang.
Ja efter lång dag på arbetet direkt till affären och handla kvällens proviant. Väntar spänt på Ica Maxi Skövde och deras e-handel som kör igång 19 okt. Där handlar man online och väljer antingen hemkörning eller att man själv kör förbi där de har en särskild drive thru som du plockar upp dina förbeställda och redsn betalade varor. Me like!
Ja de dagliga botox  bilder. Pannan är definetivt bättre men arga rynkan har ett par dagar till på sig :) . Imorgon har vi näringslivsgalan efter arbetet. Vi går alla från arbetet. Ska bli mysigt hoppas vi 6 får ett eget bord. På fredag är det officiell invigning av min kollegas praktik och dit är vi inbjudna och på kvällen är det en AW inplanerad sedan länge men som jag missat notera. Som tur var fick jag ett mejl med tid och plats. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar