torsdag 15 oktober 2015

Tack Annelis boutique i Malmö och Näringslivsgalan 2015 i Skövde

Sådär närmar mig snart 1 vecka efter botox och idag har helt klar effekt satt in. Pannan är slätare
Arga rynkan nästan obefintlig. Såå gott. Man blir så skönt avslappnad i musklaturen.
Idag fick jag hem min vintage LV Alma handbag. Köpte den online av en så trevliga kvinna i Malmö. Jag skickade en förfrågan på om hon hade en Alma bag i sin vintagebutik och direkt hade jag svar att hon kunde ordna fram en. Hon ringde upp mig och var så trevlig och förtroendeingivande att jag beslöt mig gör att vara " wild&crazy" så jag handlade online och osett för att butiksinnehavaren var trevlig och bara hade goda omdömmen. Kan säga att jag blev jättenöjd med både väskan och affärsinnehavarens trevliga bemötande. Gå in på hennes FB sida eller instagramkonto Annelis Boutique. Hon har mycket fint och är kunnig samt har hon inte det inne som du önskar så hjälper hon till att hålla ögonen öppna efter det du villa ha. Jag har önskat till en axelrem som ej ingår orginal utan är extra tillbehör och låset som tillhör modellen men som saknades på " min väska". Den fantastiska butiksinnehavaren håller nu koll på mina önskemål. Så letar ni efter fina märkes och designer väskor mm titta in på hennes webshop. Jag rekommenderar henne verkligen. Paket kom med schenker precis som avtalat.
Så direkt efter sista patienten kastade
Jag och min sköterska oss snabbt hem för att piffa oss för näringslivsgalan 2015 i Skövde.
550 gäster och kollegorna och vi hade eget bord och representerade Praktikertjänst AB
Vi hade en toppenkväll med rolig underhållning av Johan Wester från Hipp och Skövdesonen Robert Gustavsson samt Elisa och Godd News som spelade bra musik.
Galadukning. Älskar glitter och glamtillställningar. Ett bra försök av Skövde kommun och trevligt, en bra bit kvar till nå upp till riktig galanivå dock. Men som sagt en trevlig tillställning med gott sällskap.
Här är menyn och maten var förvånatsvärd god med tanke på antal matgäster.
Förätt modern toast skagen dvs avlång toast med syrad gurka, och ja den var jättegod och restaurang Sällskapet stod för maten och gjorde det bra. Dock tog serveringen en ofantlig tid och här märktes väl skillnaden på " riktiga galor" jag haft förmånen besöka i Sverige och övriga Världen.
Huvudrätten en varition på kalv hette den och bestod av kalvfile och Wallenbergare med potatismos. Mycket god den med.
Till maten serverades Skövde vitt och Skövde röd :) haha men helt ok viner till maten.
Galan och prisutdelning pågår.
Dags för dessert banan och dumlekaka med smulad maräng.
 Dags gå hem som Askungen. Klockan närmare sig midnatt och förvandlingen riskeras brytas. Imorgon administration på morgonen och sedan åka på en invigning hos en tidigare kollega och hennes nyöppnade verksamhet. Sedan är det AW. Mycket kul just nu. Go'natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar