lördag 30 juli 2016

Baddag i Swiniciue

Tidig frukost för gänget. Bilavgång 09.00 var planen.... Så blev det inte utan 10.00 lämnade karavanen hotellet och en 10 mila tur till Polens riviera.
Timmar senare var vi framme. Har aldrig varit med om sådana bilköer på motorvägen. Det var dels helg trafik och många många semesterfirare då Polen har högsäsong på sin semester och med stillastående bilar på mororväg ofrånkomligt att bilar körde in i varandra och stoppade då upp trafik ännu mer.
Väl framme på playan var det miljarders med folk och det roliga var att nästan alla hade med sig "tygstaket" och mutade in sin egna sfär. Fiffigt då man fick privicy och samtidigt slapp man sandsprut när det blåste till.
De söta turturduvorna :) det var en duktig   Badvakt som höll örnkoll och visslade i sin pipa. Ibland stod hon på kanten på en bräda till vänster om där han har armen.
Sonen ville inte sola men brände sig ändå.
Maken och en av kamraterna och i bakgrunde mr baywatch ståendes på kanten med örnkoll. Jag brände mig såklart .... Som alltid. Vi grillade oss och det var varmt och kvalmigt vi packade ihop när det började torna upp mörka moln.
Lika jäkliga köer hem och ihopstötningar och det tog väl 2 timmar hem.
Några gick på SPA och några av ungdomarna följde med mig på shoppingtur. Polen är billigt och har mycket fint. Bilden nedan facetimar en av tjejerna med sin kompis.
När vi ätit och alla var åter på hotellet fick vi ett skönt attium för vårt sällskap och en flaska rött att dela på av hotellet. Det är ett jättefint hotell. Vi hade med dator och killarna tittade på USA golfen och de andra surfade omkring och pratade. Sonen var trött och gick upp på sitt rum som han delar med en annan av killarna. Imorgon sista dagen. På måndag kl 13 tar vi färjan hem igen efter mycket sköna dagar här, Polen är billigt att semestra i helt klart. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar