torsdag 28 juli 2016

Semester pågår

Guudagod sömn i natt. Hotellet är underbart. Småskaligt och unikt. Vi var några tappra som startade dagen med att ge oss ut och springa. Gillar inte egentligen att springa på morgonen och utan frukost. Men idag var det jättehärligt att springa ihop sedan duscha och ta långfrukost. Hotellfrukost är toppen :)
Sedan gav vi oss i värmen ut på shoppingjakt. För min del blev det dessa pumps nedanför som trots klackhöjd var riktigt bekväma att promenera omkring i. Sen blev det lite makeup från det inhemska märket Inglot. Köpte det första gången här i Polen för en 10-12 år sedan och hittade det sen i Dubai för några år sedan och sen i Malmö i början på detta året. Jättebra och prisvärd makeup.
Väl hemma från shopping och middag på staden så tog några av oss SPA tid på hotellet. Så skönt och avslappnande. Därefter i kvällsolen och till pianospel tog vi oss en predrink ute på hotellets uteplats/innergård. Det är så lätt och enkelt när vi umgås. Alla vet var och ens egenheter och accepterar det utan att blinka vilket gör det lätt vara tillsammans. De flesta av oss har mågon egenhet som säkert någon hade upplevt arbetsamt kanske. Någon pratar mycket( som jag) någon är alltid sen, någon kan inte äta allt mm mm. Men här är det inga problem vilket är så gott. Barnen är så fina och det är så kul fått se dem växa upp och hur de är trygga och härliga ungdomar. Älskar dem och extended family.
Vi avslutade kvällen på en restaurang nere vid vattnet/ kanalen. Vi satt där till sent på kvällen utan att frysa. Härligt. Det är billigt att äta och dricka gott här. Vi åt för 3 i familjen kötträtter, vin och dricka kaffe och underbar tiramisu för 400kr. Otroligt var kan man äta och dricka så billigt och gott 3 vuxna för det priset i Sverige? Det gör att man verkligen njuter och beställer vad man vill äta och aldrig behöver snegla på vad det kostar. Barnen har dessutom en egen 5 bäddars svit i 2 plan. Men de behövet byta imorgon och få dubbelrum då sviten var bokad innan vår bokning så de får ta 2 nätter i vanliga rum. Imorgon blir det golf för make och några till. Jag tar en sigtseeing i gamla stan och SPA imorgon med. Go'natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar