fredag 22 juli 2016

Wow vilket semesterväder

Vilken semester så här långt inget att klaga på. Ändrade semester rutinen något idag. Solade för första gången hela vita lekamen inför Polen resan. Efter lunch blev det rask promenad ned till stan för att möta maken som var hos barberaren. Utanför barabdraren var värsta Pokemon haket med nya bollar och Pokemonsfigurerer. Är på level 9 nu men vet inget hur man tränar sina Pokemons och battlar på gym. Jag skiter i det. Kul bara samla bollar och figurer. Problemet är att det äter fullkompligt batteri i telefonen.
Sen åkte hela familjen upp på berget och sprang. Maken tog 2.5 km m gym och sonen och jag sprang 5km han var stark halva sträckan sen fick jag springa själv :)
Det var denna myggapparaten jag pratade om. Så jäklabra och fungerar. Det är också gott att den inget luktar. Man ser lite grå rök ur den. Är gasdriven och så laddar man den med en " doftmatta" och sen är den verksam i 4 timmar och så får man byta doftmatta. 3 mattor ingick i starrkit men vi köpte idag ett redilkit med en gaspatron och 3 doftmattor för 99kr då den funkade så jäkla bra denna thermacell grunka.
Här ligger den ikväll igen när vi åt kvällsmat ute i den underbart varma kvällen efter vi sprungit hela familjen.
Nu slår inget Sverige. Att få sitta en varm sommarkväll i sin trädgård och bara njuta. Mer behövs inte. Livskvalit'e! Bara att njuta.
Vi hämtade hem min far från hemmet på lite kvällsmat och lite senare kom broder med dottern förbi och pratade. Mysigt. Vi hade en underbar kväll igår med fina vänner och svärföräldrar. Så skönt med en enkel kvällsmåltid idag med lite pasta bara.
Oj dubbelbild. Får inte bort den så håll till godo.
Här är den fasters lilla goding som tappat sin första mjölktand. Imorgon om sol skiner blir det Flemsjön en liten sjö nära oss och sen tänkte vi oss på eftermiddagen spela shuffleboard om banor finns. Sen i helgen får vi börja packa inför vår Polen resa i klanformat. 3 familjer. 13 personer, 5 vuxna och resten barn. Vi kommer bo i Szczecin och på Park hotell. Ett jättemysigt mindre lite exclusivt boutique hotell som jag minns det. Jättemysigt och fina rum och ett jättefint SPA. Nära till allt. De som ska golfa åker till banan 20 minuter bort. En timme till kusten och deras riviera. Från början skulle vi bott några nätter vid kusten men fanns inga rum för så många då det är högsäsong så vi bilar dit dagligen istället. Det är även rolig shopping i Polen och helt fantastiskt mat och dryckeskultur som jag minns det. Är väl en 7 år sedan vi var där sist. Kul komma tillbaka då vi tyckte mycket om stället och fina Binowo Park golfklubb där maken och jag och svenska prinsessan Birgitta är hedersmedlemar. Klubbdirektören Slawek är en förtjusande man. Nu ska sonen på natt pokemon jakt. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar