söndag 10 juli 2016

Ny singelvecka fast nu med sonen hemma:)

Efter en intensiv men jätteskönt dag i Hunnebostrand åkte vi i morse hem strax efter 09.00. Vi hade det hur gott som helst. Alltid kul umgås med trevliga människor som även uppskattar god mat och kvalitativa drycker. Upplevelsen blir starkare då på ett mer positivt sätt. Sedan har jag inga problem som ni vet äta väääldigt enkel mat, men när man äter fina råvaror med fina druvor och intressanta människor så blir det en dimension ytterliggare att njuta av. Lägg till den vackra kustmiljön och fint väder :) vad kan bli fel? :)
Nåja vi var hemma idag vid 11.30 och maken hade redan packat  väskan för hans skåneresa och elitseriespel med Karlstads golfklubb. Så bara för honom byta bag väl hemma igen och så körde jag honom till macken där laget hämtade upp honom.
Så jag fick börja lunch med junkfood då sonen är hemma med mor. Orkade inte laga mat då jag är så dålig på det. Det är det värsta när maken är iväg , att man måste fixa mat själv. Sonen ville inte med och cadda pappa denna veckan.
Ja här ska maken knöla sig in i lagets fullpackade minibuss. Jaja, själv får jag kavla upp armarna och ta sats för de sista 3 dagarna innan jag kvitterar ut årets semester. Lika sent som jag brukar ha då jag vill ha det så, men måste säga att det har kännts väldigt segt fram till denna semestern. Jag gillar ju att ha att göra saker men denna våren har varit ganska händelselös och inte så mycket att se fram emot. Mindre " happinings att ha fokus på. Jag får helt enkelt bli bättre på att ha tråkigt :) kan ju inte vara glass och ballonger jämt som min tidigare sköterska så bra uttryckte det när något inte alltid var kul.  Nu slappa mig igenom söndagen då jag blev åksjuk på väg hem idag , blir lätt både åk och båt sjuk. Sedan hänger det i hela dagen med illamående och hela balanssystemet känns ur balans. Go'eftermiddag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar