söndag 21 augusti 2016

En underbar vecka har kommit till sitt slut

En otroligt fin vecka har kommit till sitt slut. Nu är semestrar över och allvar och arbetsam höst stundar. Tacksam för att jag fick möjlighet åka med denna veckan. Hade maken klarat cuten hade det varit 10 solar av 10 möjliga.
Vilken mat och vilken dryck till inga priser i princip. Allt håller hög standard på alla matställen. Vi har provat olika restauranger varje dag. I går fick verkligen en top notch culinarisk italiensk upplevelse.
Vacker innergård som inramades av fina gröna och blommande växter. Varmt och underbart.
Ligger i kvarteret andel och mitt över metrostationen Andel. Är ni i Prage är det mer än väl värt ett besök. Det tyckte vi alla.
Kamraten och tillika caddien har sagt från början, att hit till Prage ska han åka med sin fru. Vi åt alla förrätt med bubbel/öl/dricka sen huvudrätt och en flaska rött som vi delade på och avslutade med dessert och avec. Hur gott som helst. Vinet till maten var en god chianti. Vad betalde vi då för oss 3 ? 750kr för allt... Otroligt för 3 rätters för 3 personer med alkohol. Så är det överallt men lägg restaurang namnet på meny bild ovan på minnet om ni planerar en resa till Prage och för allt i världen. Åk till Prage.
Ja, då är vi i players. Lite träning innan rangen stänger ner sen är det courtesy bil till flygplatsen vid 15 tiden för flyg hem. För min del för att arbeta och för makens del packa om, ladda om och åka till Danmark. Efter Danmark åker han 3 dagar till Dubai för träna med hans förra tränare för att se om de kan finna bollträffen med de långa järnen som nu är makens akilleshäl. Han arbetar med en jättebra tränare i Sverige men de har inte löst detta, så maken vill ha gamla tränaren som med nya ögon tittar på sving och bollträff långa järn. Så hoppas nu makens mardröm om flygkrasch Inte besannas. Eftersom jag är flygrädd är det klart jag tänker på det just nu innan flygning. Go'middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar