fredag 5 augusti 2016

Missad cut

Vacker kväll igår och vy utanför vårt "hotellrum"/ tält. Så jäkla mysigt. Vi har njutit hela tiden konstigt nog. Det trodde vi aldrig.
Vi låg i vårt tält och kollade på roliga komedier. Vi har legat som prinsar och princessor. Stor uppblåsbar madrass med elpump i vår bils uttag. Över den vanligt bäddmadrass och 2 fårskinnsplädar och sedan vanliga lakan, täcken och kuddar. Samt en jättebra tältlampa i olika färger och styrkor så man lätt kunde ligga läsa.
Sovmorgon i morse och sen start gott. Det var ingen trängsel på tältdelen av campingen.
Fascinerande bott på camping. Folk hade gjort villor med trädgård runt sina husvagnar/ husbilar. Staket, trätrall/altaner. Flaggstänger, blommor, utemöbler, uterum med kök och vardagsrum. Gick nog åt en och annan vinbib med. Varje kväll stod det vinboxar och öl framställt vid de flesta ekipagen och männen grillade :) kul att fått både se och prova på. Tältar gärna igen med så bra tält vi köpte. Det tog 3 sek resa det och 3 sekunder att ta mer det. Är ett självuppfällande tält som lika lätt fälls ihop. Sedan blif det öika stort som ett platt cykelhjul. Magi.
Väl på banan började vi med att äta och sedan började maken sin uppvärmningsritual.
Strax innan start går maken för att i vår bil hämta sin måttbok... Stressade mig som caddie mycket men han kom itid för sin start. Vi spelade i en supertrevlig boll. Maken spelade bra i 9 hål men de sista 9 vart lite "grus" i spelmaskinen. Så vi missade cuten med 2 ordentliga slag. Så vart min mysiga camping över. Tänkte mig fira vår 15 åriga bröllopsdag med maken i tältet med den vidunderliga utsikten och en flaska champagne och småplock... Det får bli hemma istället. Nu är vi halvvägs hemma och regnet öser ner.... Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar