fredag 14 oktober 2016

På Commerce och firar deras 50 årskalas i Skövde

Skövde levererar just nu. Kommunens näringslivsgalan igår var så trevlig och maten var otroligt bra med så många gäster. Vi lyckades också hamna på mingelbilderna i lokaltidningen SLA.
Sedan har har vi fått hit en otrolig foodmarket från europa denna vecka. Mat och delikatesser ifrån Holland,Italien,England,Spanien,Frankrikemm och även från australien där man kan köpa tex känguruburgare mm och thaimat.
Det är jättemysigt gå omkring där. Köpte med mig lite italienska ostar som jag mumsat på här hemma ikväll.
Sedan var det mys inne på makeup store. Detta då köpcentrat fyller 50 år så uppmärksammas det i dagarna 3 med olika festligheter och erbjudande i samtliga butiker i Commerce. Dottern är med och roddar detta evenemang. Jättekul, hon sliter som en hund och är spindeln i nätet.
Vi som fyllt/fyller 50 år fick gå och hämta upp en present ifrån Commerce.
Generösa erbjudande på makeupstore nu dessa dagar. Fina rabatter, och dessa fina champagneglas om man handlade över ett belopp. Jätteläckra titta på men lite svårdruckna men vad gör väl det då de är fina.
Sen kul bli målad och få inspiration att handla lite nya färger och produkter.
En av de goda italienska ostarna. Var jättegoda som sköljdes ned av en röd italienare.
Sen var det lite arbetsmöte med allergans representant för västsverige. Väldigt givande och roligt. I morgon kväll sent kommer maken hem igen då han tyvärr missade cuten. Blir gott när han är hemma igen. Saknar han när är borta även om man är van. Helgerna är absolut tråkigaste när man dessutom är ledig från arbetet. Vardagarna går an. Jag arbetar så sent så sen är det inte mycket kvar av dagen. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar