söndag 24 april 2016

Snö och kostyminköp

Tittade man på FB och insta så såg det ut så här på många håll i Sverige idag. Men även om det heter " aprilväder" så vill man inte titta ut och se snö/hagel och läsa att till natten ska det vara -4grader. Brrr.
Vid lunch åkte vi till staden och köpte kostym till sonen och hans skolavslutning. De ska ha avslutningsmiddag nu i 9:an med dresscode black and white. Här en i modernt snitt på kostym och i marinblått.
Denna är i svart samma modell (på alla 3 med 2 knapps knäppning) även om man bör lämna understa knappen oknäppt om man väljer knäppt kavaj.
Den kostym vi köpte var den kornblå och vi valde fluga och bröstlapp som matchade även om man etikettmässigt säger att bröstlapp ska vara vit eller ta upp en färg ur flugans mönster. Men vi tycker det inte spelar någon roll utan vi tycker det tvärtom var snyggt att de var i samma färg och mönster och bröt av lite. Den kornblå var lite trendigare på och mer ungdomligt tufft. Sonen ville ha den med men lite orolig då det var black & white som är dresscoden men vi sa att denna kommer fungera och mer användbar sedan. Svart kostym blir lite svårare som ungdom använda allmänt. Till skolavslutningem kan han ha snygga chinos och en mönstrad skjorta och bara kavajen så är han dressad för det. Vi handlade faktiskt allt på Jack and Jones för 2400kr. Perfekt erbjudande nu med kostym för 1400kr och sedan var det 20% på skjortor, slips,fluga,hankerchief. Har även nu bokat 3D tatuering av mina ögonbryn som blir den 6 maj hos en tjej i Mariestad efter tips från tjejen som gör mina fransar. Också detta på erbjudande 1400kr och då ingår en påfyllnad. Blir spännande, är trött på måla mina bryn. De är så ljusa att de inte syns och med åren har de blivit sönderplockade och odefinerade så spännande se hur detta blir. Ska sitta i 3 år tydligen. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar