onsdag 27 april 2016

Vad ska man ha på sig nu då?

Fick en så fin dopinbjudan på posten idag av goda vännen och hennes familj. Så ljuvliga bilder av deras söta nyfödda son. Ska bli kul få vara med om det. Ja på fredag morgon bär det upp till huvudstaden. Först vår stämma inom Praktikertjänst och sedan checka in på underbara Grand hotell( längtar redan efter frukost på verandan och hinna med SPA på deras fina SPA. Roligt att vi 3 arbetskamrater som umgås gör detta tillsammans. 2 av oss är verksamma i PTJ och den andra är min bordskavaljer :)
Så är det detta med kläder. Vad ska man ha på sig? Jag har faktiskt lite att välja på just nu. Vad tycker ni? Överst marinblå Tigerklänning och de två nedersta är från Qui. Mellanklänningen är svart och tänke isåfall nude pumps för lite lättare look.
Denna klänningen är också ett av alternativen. Blå,vit,svart,grått sen vet jag inte med skor. Helsvarta? Eller Hugo Boss med lite vitt mönster mot tån? Eller ingen av dem? Spontant känner jag för den översta marinblå. Så tacksam för lite smakråd nu :) Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar