lördag 4 januari 2014

15 års firande på O'Learys

Vi har hemma igår från Stockholm 18.50 och klockan 19.00 skulle vi träffas på O'Learys med vänner och fira deras son som fyllde 15 år, han är en jättefin, klok och lugn kille. Vi kom faktiskt i tid. Nästan först dessutom.
Vi var 10 ungdomar och 5 vuxna. Det är ett härlig gäng. Samma trust som firade nyår ihop. När vi träffas är det alltid roligt och naturligt. Samtidigt så kul att barnen våra trivs och har kul med varandra då vi föräldrar är vänner så blir det så kul att barnen är goda vänner också. Speciellt nu när de blivit så stora individer. 
Det är som man säger, det är på barnen man ser att vi blir äldre. Vad händer? Killarna och tjejerna har blivit ungdomar och är så fina. Det är lugna och skötsamma ungdomar som har kul ihop. Killarna och tjejerna är så kloka och roliga personligheter. Nu när de är så stora och nästan mer mot vuxna individer så trivs de i varandras sällskap, det gjorde de som barn också men mer att det nu är mer " vuxet" de är också bekväma med varandra, att nu är deras vänskap inte beroende på att deras föräldrar umgås är väl det jag försöker få fram. Det känns så gott att se detta. Tjejerna och papporna spelar bowling på banan till höger från killarnas bana så de kom inte med på bild. Vi lärde oss också att det inom bowling finns handikapp system precis som inom golf. Detta uppdagades då några av killarna "fuskade" med detta handikapp och fick otroliga poäng :), självklart var min son en av fuskarna :) Vi mammor var mätta och trötta så vi spelade inte utan satt och pratade och tittade stolt på våra familjer och fina vänner. Det var en skön avslutning på fredagskvällen. Idag vet jag inte än vad som händer, ligger i min älskade tv soffa nu och maken är och tränar golf. Men jag får väl ta tag i dagen och se vad man ska hitta på. Är lite seg och lite småförkyld idag, kanske åka till återvinningen med skräp? Go'middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar