fredag 3 januari 2014

Stockholm-Sjöö&Sandström

Tidig start imorse när man var ledig. Maken ringde igår till klocktillverkaren Sjöö&Sandström och avtalade att vi skulle komma upp idag med makens klocka som behöver reperation. Grått och regnigt hela vägen upp gjorde att man blev inte piggare direkt.
Klockan säkert mellan fötterna med sin box och alla dokument. Det är en speciell klocka som endast finns i 50 exemplar.
Väl framme i huvudstaden var det lika gråmulet. Klocktillverkaren har bytt adress nyligt och vi har inte varit på den nya adressen så vi får leta lite.
Lite otrevligt gå med klockpåsen, livrädd att man ska bli rånad. Nu vet man ju att det faktiskt kan hända.
Vi hittar dock lätt till nya adressen och ringer på och blir insläppta. Skönt nu kan man slappna av lite. Vi lämnar klockan där, de ser att den är skadad i infästningen och då den har fått en smäll måste de öppna urverket också och se att inget lossnat i det mekaniska. Så de skall höra av sig efter helgen när de tittat in i klockan och höra av sig om kostnadsförslag för detta.
Butiken låg förut brevid slottet och vattnet. Nu ligger den på söder. Söder är en mysig stadsdel. Nu är vi på väg hem igen. Så trötta är vi när vi kör hem i mörkret. Ikväll blir det O'Learys för att fira några vänners son som fyller 15 år. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar