onsdag 12 februari 2014

Sälen och mjuka fötter

Jag har varit i chock sedan domstolens dom igår att ogilla åtalet mot mannen som körde in i oss kom, frossat och mått illa. Upp tidigt för ta blod och urinprov inför arbetets hälsoundersökning. Fastade från kl. 20.00 igår så det var skönt få det avklarat tidigt på morgonen och hem sedan för kaffe och frukost. Glukosen var bra, låg på 4,5mmol/ml i allafall. Resten får man reda på vid läkarbesöket.
Hem och efter frukost försökte få tag på åklagaren men han är åter i tjänst efter lovet, så får vänta till nästa vecka med det. Skrev dock ett mejl att vi vill överklaga domen och bifogade bilder över olyckan samt vittnen som vi tycker är vittnen till åklagaren. Vi får väl se, en polis vi känner trodde inte hovrätten tar det. Sedan till sjukgymnastiken( konstigt att jag behöver den då vi enligt dom inte blivit påkörda utan bara en liten knuff enligt domen?) sedan ut med grannhunden. Så skönt att det mesta av snön försvunnit och fåglar kvittrar och att det är inte svinkallt längre och att det blivit så ljust nu både på morgonen och kvällen. Då är det skönt gå på promenad.
Sonen och maken har gjort sin packning klar inför sin Sälenresa med vänner till oss. De har hyrt en stuga i hundfjället och blir 3 pappor med 5 barn. Mysigt för dem, men jag blir hemma och arbetar istället. Handlade dessa fotsyraexfolierar strumpor för 179kr på affären idag. Ska sitta på 90 minuter och efter 3-7 dagar avstöts de döda hudcellerna och det pågår i 10-15 dagar. Efter det lovas sidenmjuka fötter blir spännande att prova. Återkommer med resultat. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar