söndag 9 februari 2014

Svårt med linser

I går var det lite fika med vänner på stan. Jag passade på att handla lite på rean då det var halva priset på reapriset. Blev  tröjan och breda bältet nedan.
Idag har det varit segt. En typisk söndag med andra ord. Vi har packat för en tur till Sälen och skidåkning i veckan. Tur att man kollar allt då sonen växer oss ut huset. Ny skidhjälm fick införskaffas. Imorgon blir det handling av mattillbehör.
 Min far ringde ikväll och grät. Hans allt är hans katt. Nu låg hon stilla och bara flämtade och kved. Det låter inte så bra så vi lovade att ringa veterinären akut imorgonbitti åt han, samt köra han dit med katten. Det blir maken som kör dit dem då jag arbetar. Sedan på eftermiddagen skall jag till ortopeden själv för bedömning slutgiltigt av mina skador efter påkörningsolyckan och på tisdag faller domen för han som körde på oss. Nedan ett otroligt prisvärt vin ur systembolagets beställningssortiment. 81 kr. En en röd italienare med en fyllig och rund smak. Ej stark doft men ack så god. Mörk och fin i färgen med balanserad smak. Skulle gissa att den ur munskänkarnas betygsbedömning hamnar på kanske 10-12. Men till det priset och den smaken är den prisvärd. Medan jag har skrivet detta har sonen och maken kämpat på med sonens linsinsättning. Speciellt behöver han sina linser i pisten nu till veckan,men det går inte särskilt bra för dem. Sonens blinkreflex är stark och trots att maken är linsanvändare sedan barndomen går även maken bet på att få upp sonens öga tillräckligt för att linsrackarna ska hamna på plats. Go'kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar