torsdag 19 mars 2015

Äntligen helg

En skön dag på arbetet. Omgiven av trevliga kollegor. Ja bortsett från den vi inte beblandar oss med då, men sedan dennes obalanserade utbrott för något år sedan så har det varit så skönt att inte ha något med den delen att göra. Så då har vi bra vi andra med skratt och umgänge. Nu kan även olika levarantörer komma till oss för att visa produkter och informera. Idag hade vi somnomeds representant hos oss. Härlig kvinna det med och inspirerande. Har börjat sedan ett tag tillbaka göra deras "antisnarkskenor" fungerar jättebra. Kul.
Makens snygga golfdojja ifrån fotjoy. Icon så klassiskt snygg och även lådan de ligger i är klassiskt snygga. Snygg metallinsertia i klack och i läder. Sen att det är guld softapikes på sulan är också fräck detalj :)
Lilla godingen vilar gott på dagen och kvällen för att ladda för sitt nattarbete nu när värmen har börjat komma åter.  Ja då har vi helg framför oss igen och lite kallare ska det bli. Är trist men bra för min  allergi. Även om näsa och ögon rinner mindre så är lite kli och trötthet kvar. Skönt då att vi haft en ganska bekväm arbetsvecka och fått komma hem i bra tid då tröttheten har varit massiv. Skulle ha sprungit efter arbetet idag men vi fick ett oväntat besök av vår f.d svåger med sin partner och det var så trevligt att få träffa dem och prata så tiden rann iväg och sen skulle vi äta, så ja jag fick bli soffpotatis idag och springa imorgon då vi har en ledig fredag. Ska bara en kort sväng på arbetet. Sen ska det springas :) Go'kväll 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar