lördag 21 mars 2015

Brrr bakslag på våren

Igår kväll var vi på jättemysig AW med vännerna och tillika kollegorna. God italiensk buff'e och torr cava till det. Lagom mycket folk. Det var fullt men då de inte tar in massor av folk så upplevs allt lugnt och gemytligt. Musiken är lagom hög så man kan samtala hela tiden. Gillar verkligen AW konceptet att enkelt, billigt och lätt träffas och avrunda veckan som gått.
Började dagen tidigt med att träffa min sköterska från Karlsborgstiden. Alltid roligt när vi träffas. Började med frukost på rådhusfiket tills butikerna öppnade.
Skulle inte handla något men hur lätt är det när man går in i den inspirerande butiken " styled by me" i Skövde. Jättefin butik med kläder och inredning och att ägarinnan är så glad och duktig gör att man vill bara handla när man går in i butiken. Kul med företagsamma människor. Sedan när jag kom hem från staden fick maken tända upp en brasa då det är nordanvind och ett lätt snötäcke ute. Brrr måste bli varm så jag kan gå ut och springa sedan. Nu blir det mys i tv soffan resten av kvällen och kanske ett skumbad med maken. Vill ju ha vår men idag kom det lite vinterkänsla tillbaka så värma sig i ett bad känns som en bra lördagsaktivitet denna lördag. Go' eftermiddag allihopa ute i cybervärlden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar