söndag 8 mars 2015

Söndagen i lite bilder också då!

Maken är på sin golfträning och solen skiner och fåglar kvittrar. Värsta mensvärken som vi kuperar en stund genom att springa denna härliga dag. I dag var det tyngre, inte lika lätt steg. 
Efter löppass och strecthing satt jag en stund på farstukvisten och tog igen mig i den fantastiskt sköna och varma solen och lyssnade på fågelsång.
Nya kuddar och afghamattan som vi köpte in till patienternas ena väntrum. Vi väntar på målaren som ska komma så äntligen ska det spygröna bort och inne hos oss kräkterrakottan och det pissgula. Blir vitt och grått inne hos oss iallafall. Go'kväll
Fick uppslag från min förra kollega som nu blivit privat och de hade gjort så fint hos sig. Vi har pratat om att göra ett litet fikautrymme för patienterna när de väntar. Men som ofta har det inte blivit av men efter besök hos dem så tog vi tag i detta och nu ska det bara fixas fram ström till Tassimo maskinen så kan patienter göra sig kaffe eller te och ta en skorpa medan de väntar på sin tid. Nu vill vi ha omålat bums.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar